Wonen

Woonzorgcentra 3

De Annenborch

De Annenborch is een combinatiehuis,heeft 34 zelfstandige woonappartementen en een aantal zorgappartementen. Ook heeft de Annenborch 20 pg-plaatsen = psychogeriatrie.

De opties zijn:

  • Zorg met verblijf

  • Zelfstandig wonen

  • Zorg bij dementie

  • Tijdelijk verblijf  (zogenoemde logeerkamer of kortdurend verblijf)

  • Services in de Annenborch 

Kijk ook op site annenborch.nl

Laatst bijgewerkt op: 07 april 2015

Naar boven

Particuliere woonzorgcentra

Er zijn diverse particuliere woonzorgcentra in Nederland. Deze vindt u op de site zorgkaartnederland.

Laatst bijgewerkt op: 07 april 2015

Naar boven

Stichting Schakelring

Schakelring biedt verschillende diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn aan voornamelijk ouderen. We verlenen deze diensten in onze tien unieke woonzorgcentra, bij u thuis en op maat. Ook kunt u bij ons een studio of appartement huren met zorg en ondersteunende services binnen handbereik.
Schakelring is actief in Midden-Brabant: Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Drunen, Vlijmen, Heusden-Vesting en Tilburg.

Laatst bijgewerkt op: 07 april 2015

Naar boven

Stichting Sint Jozefoord

Sint Jozefoord is een betrokken en kwalitatief hoogwaardige zorgorganisatie in Nuland.  Ze bieden zorg in de thuissituatie,  woonruimte voor verschillende doelgroepen (mensen met dementie, lichamelijke klachten en lichte klachten) en er is dagbesteding, respijtzorg, huishoudelijke zorg, thuiszorg en maaltijdservice.

Laatst bijgewerkt op: 30 september 2015

Naar boven

Vughterstede

Stichting Mariënhoven is eigenaar van seniorenhuisvesting in Vught. Hieronder vallen tal van aanleunwoningen en zorg- en verpleegappartementen in en bij Woonzorgcentrum Theresia en Huize Elisabeth. In de zorgcentra en de aanleunwoningen worden zorg en diensten geboden door Stichting Vughterstede.

Laatst bijgewerkt op: 07 april 2015

Naar boven