Ontmoeting & contact

Vindplaatsen contact

MAX 50+net

Op MAX50plusnet kan men mailen en chatten met leeftijdgenoten, daardoor kunnen ontmoetingen plaatsvinden en vriendschappen ontstaan. Het doel van MAX 50plusnet is 50plussers in de gelegenheid stellen hun sociale netwerk uit te breiden. Op MAX 50plusnet ontmoet men leeftijdgenoten om mee te mailen en te chatten om eventueel later samen (of in clubverband) activiteiten te ondernemen.
Deelname is gratis, privacy wordt gewaarborgd.
Voor meer informatie kijk op 50plusnet.nl

Laatst bijgewerkt op: 03 augustus 2016

Naar boven

Platform 073 (Galant)

Op Platform073.nl vinden inwoners, organisaties en bedrijven uit Den Bosch elkaar om gratis samen te werken, te ruilen, te organiseren, te helpen en te delen. Men kan hierop verzoeken tot contact plaatsen, zoals een vraag naar een wandelmaatje, een eetclubje, iemand om er mee op uit te gaan of op vakantie te gaan. Dat kan zowel stedelijk als wijkgericht.
Iedereen kan een vraag of aanbod plaatsen op de site Platform073.nl
Bewoners die graag ondersteuning willen voor de website, kunnen bij het wijkplein en/of wijkwerkers terecht.
Gebruikers zijn zelf verantwoordelijkheid voor de contacten en uitwisseling (dienstenruil), maar er is een goed toezicht. De beheerders van Platform073 bekijken en beoordelen dagelijks vragen, aanbiedingen en contacten. Als zij iets ongepast vinden of niet vertrouwen, wordt het verwijderd en het bijbehorende account geblokkeerd.
Kijk op site Platform073.nl.

Laatst bijgewerkt op: 03 augustus 2016

Naar boven

Stichting Raket

Raket is een platform waarop de verhalen verteld worden van talenten die door hun beperkingen moeite hebben om op de juiste werkplek terecht te komen. Daarnaast vertellen ze ook de verhalen van talenten die dit inmiddels wel is gelukt en de verhalen van organisaties die dit voor hen mogelijk willen maken. Verbinden, inspireren en geïnspireerd worden staan daarbij centraal.
Mensen met een beperking worden ertoe uitgenodigd hun talenten te laten zien.
Voor meer informatie zie www.raket.info

Laatst bijgewerkt op: 03 augustus 2016

Naar boven

Thuisafgehaald en Bijzonder Thuisafgehaald

  • Thuisafgehaald is een online platform waarop in heel Nederland maaltijden met buurtgenoten worden gedeeld. Daarnaast worden groepsactiviteiten (Food Events) en catering aangeboden.
    Iedereen kan hier aan deelnemen.
    De prijs voor de maaltijd wordt onderling met elkaar afgesproken, zoals ook het tijdstip waarop de maaltijd wordt afgehaald.
  • Bijzonder Thuisafgehaald zorgt voor een thuiskok die bijvoorbeeld wekelijks kookt voor een buurtgenoot.
    Bijzonder Thuisafgehaald is er voor mensen die extra ondersteuning rond de avondmaaltijd kunnen gebruiken omdat ze tijdelijk of langer in een lastige situatie zitten. Denk aan mensen die geen gebruik (kunnen) maken van internet, die geen mogelijkheid hebben om een maaltijd af te halen vanwege beperkingen of die zo druk zijn met mantelzorgen dat koken of maaltijden zoeken via Thuisafgehaald.nl er bij inschiet. Meer info op thuisafgehaald.n

Laatst bijgewerkt op: 13 september 2017

Naar boven