Ontmoeting & contact

Ontmoeting & contact

‘Ontmoeting en contact’  bevat informatie over activiteiten en projecten voor mensen die graag anderen willen ontmoeten en nieuwe contacten willen leggen.

Contact met anderen is van belang voor het welzijn van iedereen. Ook om eenzaamheid in de toekomst te voorkomen. Voor wie op zoek is naar activiteiten of contact, staan op deze pagina  verschillende mogelijkheden vermeld. Hebt u vragen ? Bel of mail tijdens kantooruren het infopunt ‘Ontmoeting & Contact’: tel. 073 206 81 20  of mail  ontmoeting.en.contact@divers.nl.

Misschien spreekt het u aan zich in te zetten als vrijwilliger. Ook dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met het infopunt Ontmoeting en contact. Humanitas en Welzijn Divers zijn op zoek naar vrijwillige participatiecoaches. Als coach helpt u een ander het netwerk te vergroten en om aansluiting te zoeken bij activiteiten.

Samen is leuker.  Wat kunnen we met elkaar doen?
Iedereen heeft mensen om zich heen nodig. De een wat meer of vaker dan de ander. Dit gaat niet vanzelf. Het is belangrijk om bestaande contacten goed te onderhouden, nieuwe contacten te leggen en mee te doen aan activiteiten. Samen dingen doen is veel leuker en iedereen heeft iets te bieden aan anderen. Zoek daarom uw buurman eens wat vaker op, bel die vriendin van wie de relatie net voorbij is of ga samen met iemand sporten die nieuw op school of in de buurt is. De energie die u erin steekt, krijgt u vaak terug. Voor meer informatie zie www.s-hertogenbosch.nl/samen-is-leuker