Organisaties

Lekkerthuisblijvenwonen

Terug
AdresEdisonweg 5
 5466 AR Veghel
Telefoon0413 49 00 10
E-mailinfo@lekkerthuisblijvenwonen.nl
Websitehttp://www.lekkerthuisblijvenwonen.nl

Info

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ondanks het ouder worden en op een manier die bij u past: veilig, vertrouwd en van alle gemakken voorzien. Lekkerthuisblijvenwonen dus.

De naam zegt al wat zij voor u kunnen betekenen. Zij helpen u met vragen als “wat moet ik doen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen?” en “hoe en wie kan mij helpen?”. Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen is het van belang om tijdig te beginnen met het voorbereiden op het ouder worden. Na je 75e wil je vaak niet meer verhuizen of verbouwen, dus is het belangrijk om op tijd hierover na te gaan denken. Niet alleen wonen, maar ook financiën, mobiliteit, meedoen en zelfontwikkeling zijn zo maar een paar aandachtsgebieden die belangrijk zijn om je op voor te bereiden voor het ouder worden.

Overige info

Kijk hier ook voor termen als Thuiswooncoach of NieuweOudereneXpert. Dit is een nieuw beroep dat richt zich op ouderen in de 3e levensfase die geen probleem hebben en niet kwetsbaar zijn. De NieuweOudereneXpert coacht nieuwe ouderen om de derde levensfase zo goed mogelijk in te richten en zo goed voorbereid te zijn op deze, voor veel mensen leuke en lang durende levensfase.

Laatst bijgewerkt op: 11 oktober 2016