Organisaties

Gezondverzekerd.nl

Terug
ContactpersoonAfdeling Arbeidsmarkt en Sociale Zaken - Teams Zorg
AdresWolvenhoek 1
 5211 HH 's-Hertogenbosch
Telefoon073 615 51 55
Websitehttp://www.gezondverzekerd.nl

Info

De gemeente 's-Hertogenbosch een collectieve zorgverzekering aan voor haar inwoners met een laag inkomen. Deze dekking is uitgebreid met extra vergoedingen voor kosten zoals bijvoorbeeld brillen, fysiotherapie of de tandarts. De verzekeraar geeft hierbij korting en de gemeente betaalt een deel van de premie. Kinderen tot 18 jaar kunnen zich gratis meeverzekeren.

Hoge zorgkosten? Verzeker uw eigen risico!
De gemeente biedt u extra uitgebreide pakketten die interessant zijn voor mensen met hoge zorgkosten, omdat ze een chronische aandoening hebben bijvoorbeeld. In deze verzekeringen is namelijk ook het wettelijke eigen risico van € 385,- opgenomen. U vindt deze pakketten door hieronder op ‘Kies ander pakket’ te klikken. Dit vindt u boven het logo van de verzekeraar om bijvoorbeeld een pakket te kiezen waarbij het wettelijk eigen risico is herverzekerd of gespreid betaald kan worden.

Let op: Wanneer u uiterlijk 31-12-2015 uw zorgverzekering heeft opgezegd of uw aanvullende verzekering bij uw huidige zorgverzekeraar wilt wijzigen, is het mogelijk tot 1-2-2016 een nieuwe aanvraag in te dienen.

Laatst bijgewerkt op: 11 januari 2016