Organisaties

Familiae

Terug
AdresVilla Vught, Burgemeester Van Lanschotlaan 2
 5262 AG Vught
Postbus30
 5260 AA Vught
Telefoon085 016 04 03
 06 25 31 26 34 of 06 47 78 05 20
E-mailinfo@familiae.nl
Websitehttp://www.familiae.nl

Info

Comfortabel ouder worden in eigen huis.
Gezelschap, begeleiding en Regelwerk

Familiae is opgericht door actieve mensen uit het bedrijfsleven, werkzaam in de regio ‘s-Hertogenbosch. De oprichters hebben ieder persoonlijk de behoefte aan ouderen- of familieondersteuning ondervonden en daarom het Familiae bedrijfsconcept ontwikkeld.

Familiae BV is de hoofdorganisatie en bedient tevens de regio 's-Hertogenbosch en omstreken. De dagelijkse leiding van Familiae is in handen van een directie die op deelgebieden wordt ondersteund door externe specialisten.
Familiae wil haar dienstverlening over Nederland uitrollen via franchise. Franchisenemers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van ondernemerschap, inlevingsvermogen en gevoel voor kwaliteit.

Overige info

Villa Vught is tevens hoofdkantoor Familiae BV.

Familiae ‘s-Hertogenbosch e.o. omvat naast de gemeente ‘s-Hertogenbosch ook alle aangrenzende gemeenten zoals Vught, Berlicum, Sint-Michielsgestel en Boxtel. Vlijmen, Bokhoven en Hedel noord-westelijk van de Brabantse hoofdstad behoren eveneens tot de regio. Aan de zuid-oostelijke zijde bestrijkt Familiae ‘s-Hertogenbosch het gebied tot en met Oss, Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode.

Laatst bijgewerkt op: 08 november 2016